woensdag

Anna's Rechts-radicale Ouders

Een onenigheid tussen vader en moeder Bongers liep gisteren een beetje uit de klauw. Ik wil daar op deze plaats verder niet over uitweiden, behalve dan dat ik natuurlijk gelijk had.

Omdat wij een goed voorbeeld voor onze kinderen willen zijn, hadden wij het binnen een kwartier bijgelegd en lagen wij op het ouderlijk bed gezellig te kletsen en te knuffelen met de kinderen. Die waren natuurlijk ook een beetje geƫmotioneerd en van de kaart, dachten wij. Dat viel mee, of tegen eigenlijk, want papa en mama's verzoenende woorden zorgden er vooral voor dat zij het extreem truttige televisieprogramma 'Spangas' niet konden volgen. Of we even stil wilden zijn.
Anna 

Nadat we de teevee uit hadden gezet, was alleen Anna nog erg geĆÆnteresseerd in hoe dat nou zat met ruzies tussen haar vader en moeder. Mama ging dat uitleggen.
Anna snapte duidelijk niet al te veel van Maria's betoog, maar het werd haar pas echt te veel toen haar moeder vertelde dat papa en mama tegenpolen zijn. Dit ging haar duidelijk te ver.
"Maar mama, wat hebben jullie dan tegen de Polen?" Vroeg zij ontzet.

Ik denk dat ik Anna's internetactiviteiten de komende tijd goed in de gaten ga houden, om te voorkomen dat zij een Meldpunt Discriminerende Ouders begint.

Geen opmerkingen: