woensdag

Bezuinigen doe je zo!

In ons huishouden werd, sinds het uitbreken van de crisis, zoveel mogelijk bezuinigd. Wij waren daar best goed in. Tijdschriften gingen de deur uit, er kwamen zo min mogelijk boodschappen en andere aankopen de deur in, wij gingen minder vaak en goedkoper op vakantie en - naar Groenlinks voorbeeld - onder de douche plassen. Hoewel wij dus erg goed konden bezuinigen, kwamen wij elke maand geld tekort.
Tot vandaag, want vandaag werden mijn ogen geopend door een advertentie in een huis-aan-huisblaadje. “Bezuinigen is niet zo moeilijk!”, riep de kop van de keuken-, baden-, vloeren- en haardenverkoper mij vrolijk toe.

Door de lagere prijzen van hun spulletjes kunnen wij veel geld besparen en als wij “profiteren van hun 6% BTW-maatregel op montage besparen wij nog meer”! Sinds vandaag is Paul Roescher niet alleen mijn keuken- en badkamerleverancier, maar ook mijn financieel adviseur. Ik heb onmiddellijk een nieuwe keuken en badkamer besteld en zo het ongelofelijke bedrag van 7960 Euro bespaard, want dat rekenen ze “elders” dus meer voor dezelfde spullen. Tel uit je winst.

Bereken zelf hoeveel U met deze keuken kunt bezuinigen!
Toen ik dat gedaan had (mijn winst uittellen) heb ik voor het bezuinigde bedrag een ontzettend zuinige auto gekocht, waarvan ik de helft pas over twee jaar hoef te betalen. Van het bedrag dat ik over heb, heb ik de helft op mijn spaarrekening gezet en de andere helft overgemaakt aan de man die mijn leven heeft verrijkt en mijn financiƫn op orde heeft gebracht: mijn financieel adviseur Paul Roescher.
Dat is zijn verdiende loon.

Geen opmerkingen: