zondag

Henk met de gouwe handjes

Mijn vrouwen hebben nog steeds een grenzeloos vertrouwen in mij. Zij denken bijvoorbeeld dat ik alles kan repareren.
Van de week waren zij lichtelijk ontstemd. Na het opzetten van onze boom bleek dat een deel van de lampjes om onduidelijke redenen niet wenste te branden. Vandaag had ik de opdracht meegekregen om dat even te verhelpen. Mijn opmerking dat daar niet veel aan te repareren was, werd hartelijk weggelachen; papa ging dat echt wel oplossen.
Nee echt, hier zijn wij trots op
Nou had ik gisteren al zonder succes aan lampjes zitten draaien en met snoertjes zitten kloten, dus ik besloot dat ik er niets aan ging doen. Pech voor ze. Totdat de dames vanmiddag allemaal aan het shoppen waren en ik besloot om mijn mobiel op te gaan laden. De oplader was spoorloos. Omdat dat ding normaal op de schouw (links op de foto) ligt, boog ik voor de kerstboom langs om te kijken of hij op de grond lag. Bij deze manoeuvre gooide ik de kerstboom om. Normaal gezien niet echt een actie om trots op te zijn, maar toen mijn vrouw thuiskwam en vroeg hoe ik de lampjes gerepareerd had zei ik naar waarheid: "Nou gewoon, kwestie van de boom omgooien".

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Haha ja het is echt zo, leuk!

Henk van Os zei

Henk met de gouwe handjes kan natuurlijk niet ontbreken in onze opsomming van Henk-verhalen op www.henkisnietgek.nl. Bij deze is dat geregeld.

Henk zei

Henk van Os, de kunsthistoricus en voormalig museumdirecteur?

Henk dankt Henk