maandag

Vrede En Opschieten Een Beetje!

Als weldenkend mens zie ik met afgrijzen hoe de niet-denkende medemens de wereld onveilig maakt. En er houden er steeds meer op met nadenken.
Het gaat mij om al die met wapens spelende randdebielen in Syrië, Oekraïne, Israël en Gaza. Maar ik denk op het moment vooral aan de hersenlozen, die overal ter wereld in naam van allah (nee, met een KLEINE letter) moordend, verkrachtend en plunderend rondtrekken. Je wordt ermee doodgegooid, zeg maar gerust gebombardeerd in het nieuws. Nu zijn er in Libië weer (verschillende groepen) moslimstrijders die hun gelijk met wapens halen.
De eerste de beste die - nu nog! - bij mij aan durft te komen met het fabeltje dat de islam best wel een vredelievende godsdienst is, die ram ik op zijn muil. Dat heb ik best over voor de vrede.

Kalashnikov!
Ik kan geen moslimbaard (al die Marokkaanse voetballers), boerka, nikab, mannenjurk, nee zelfs geen hoofddoek meer zien. Laat deze vredelievende moslims eerst maar eens met een paar miljoen de straat op gaan om te demonstreren tegen alle leeghoofden van hun eigen geloof, die nog te dom zijn om een boekje van Nijntje te begrijpen, laat staan een onbegrijpelijk boek als de koran.
Of mogen ze dat niet van allah, demonstreren?

Geen opmerkingen: