woensdag

Vluchteling

Bed, bad en brood. Daar gaat een aanzuigende werking van uit. Het zal wel. Bovendien vindt Halbe Zijlstra dat dat illegale tuig op moet rotten als de rechter dat zegt. Willem Holleeder heeft al een bootje naar Libië voor ze geregeld.
Over bootjes gesproken: van reddingsacties op de Middellandse Zee gaat ook een aanzuigende werking uit. Niet meer doen dus. Lekker om laten komen eh ik bedoel opvangen in hun eigen regio, die Afribieren. Ik geloof sowieso niet in aanzuigende werking. Onze badsponzen en handdoeken hangen nooit langer dan twee dagen aan zo'n aanzuighaakje.
Alleen zonder handdoek zuigen ze redelijk aan
Carrièremogelijkheden voor foute rechtse rakkers in de (Haagse) politiek hebben waarschijnlijk wél een aanzuigende werking. René Leegte, Fred Teeven, Ivo Opstelten, Nurten Albayrak, Ton Hooijmaijers en Jos van Rey (allen VVD, om er een paar te noemen) en tientallen (ex)-PVV-ers, LN-ers en afsplitsers hebben al laten zien dat bed, bad en brood voor hen zou moeten gelden. Bij voorkeur achter tralies.
Zelfs Bram Moszkowicz, die toch echt al lang bewezen heeft dat hij onbetrouwbaar is, mag voor een nieuw onderbuikpartijtje stemmers gaan aanzuigen. 
Je zou er haast vluchteling van worden. Als Nederlander dan.

Geen opmerkingen: