dinsdag

AartAart Staartjes was een van mijn jeugdhelden. Samen met Joost Prinsen (alias Erik Engerd) en Wieteke van Dort maakte hij 'De Stratenmakeropzeeshow'. Als kind voelde je al dat dit geen gewoon kinderprogramma was, daar was het te spannend en te anders voor. Met hun dwarse liedjes en ontregelende sketches (zie video) hoopte je maar dat je ouders de televisie niet uit zouden zetten. Nee, ze waren niet bang voor ons, maar hadden waarschijnlijk genoeg gevoel voor humor.

Hoewel ik eigenlijk al te oud was, keek ik ook nog naar 'J.J. de Bom voorheen de Kindervriend'. Weer met Wieteke en Joost was hij ge├źngageerd, dwars en grappig.
Zijn bijdrages aan Klokhuis heb ik bijna allemaal gemist, maar voor Sesamstraat zat ik met mijn kinderen klaar.
Helaas heeft hij niet kunnen verhinderen dat Sesamstraat van de buis verdween.
Nog helaser, zijn ongelukkige dood.
Dank je Aart


Geen opmerkingen: