donderdag

Wat Is Er Leuk Aan Van Roosmalen En Groenteman?

Mijn vrouw en vele anderen houden niet van bovenstaande vraag, maar ik denk het iedere keer als ik mee zit te kijken naar het programma van die twee.

Normaal gesproken nodigen ze twee nietszeggende, enge, minder begaafde, en/of mislukte zangers, presentatoren, politici of anderszins bekende Nederlanders uit. Die praten ze dan drie kwartier naar de mond, en leggen uit waarom ze zo geweldig zijn. Dat schijnt leuk te zijn.

Maandag was Dolf Jansen aan de beurt. Iemand die wel iets te melden, het hart op de goede plaats en een komisch talent heeft. In navolging van de onvolprezen Matthijs van Nieuwkerk (https://www.bnnvara.nl/dewerelddraaitdoor/videos/299267) werd Dolf belachelijk gemaakt, weggezet als Gutmensch en afgekapt. Niet nodig, niet correct en al helemaal niet leuk.

Na afloop van het programma zei ik tegen mijn vrouw dat ik helemaal klaar ben met die twee.
Ik neig naar heel weinig; wat is jullie antwoord op bovenstaande vraag?

Waarom? Denken Dolf en ik

3 opmerkingen:

Erwin zei

Ben het er best wel mee eens maar Dolf had er juist nog meer tegen in mogen gaan. Dat had ik echt stoer gevonden. Lekker zieken

Margriet zei

Ik vind ze geweldig en Dolf Jansen een gutmenschdrol. Vreselijk zoals hij ook Brit belerend ging vragen of die paarden het zelf wel fijn vinden. Gelukkig werd hij weggehoond door mijn 2 helden. Duidelijk zo?

Maria zei

Ze kunnen bij mij niet veel fout doen maar ik vind ze op TV niet heel sterk. De gasten zijn prima toch?