maandag

Praise the Laugh, Lord!

Hij had de afspraak geregeld, dus hij zat er, maar tot een spetterend optreden kwam het niet. En dat was jammer, want hij had zich - als organisator van het christelijk cabaretfestival in Zwolle - nog zó voorgenomen een beetje vlot over te komen tegenover Claudia de Breij, om eventuele vooroordelen te ontkrachten. En dus spetterde hij net zo weinig bij De Wereld Draait Door, als dat je dat verwacht van de deelnemers aan zijn festival.
Verder dan wat gebrabbel over het ontbreken van gevloek en onnodig (?) shockeren kwam hij niet, afgezien van zijn genante poging om een leuke, christelijk verantwoorde sketch over Jezus na te vertellen.
Je moet erbij geweest zijn, zei Claudia plagend.

Albert Barth is braaf

Er zal wel weer een markt voor zijn en onze aanstaande premier zal de vrome braafheid van dit initiatief de hemel in prijzen, maar wat schieten we weer door zeg! Cabaret bij de EO, hou me vast.
Het wachten is op islamitisch cabaret (alhoewel), ouderencabaret (oh nee, we hebben Seth Gaaikema nog), Duits cabaret (nagesynchroniseerd) en cabaret voor alcoholverslaafde lilliputters (Short people 've got nobody).

Mag ik jullie er verder nog even op wijzen dat ik alwéér niet heb gevloekt en niemand onnodig (?) heb gekwetst in dit stukje? Ik denk dat ik mij aan ga sluiten bij de Christelijke Vereniging voor Columnisten.
Sjesus, wat een goed idee!

Geen opmerkingen: