donderdag

Ajax, de musical

Een gek gaat een Koran-filmpje maken en de wereld staat op z'n kop.
Daarom gaat de KRO een bijbel-filmpje maken en dan weer niet, want-ik-weet-niet-waarom-niet. Ik weet trouwens ook niet waarom ze wél een bijbel-filmpje wilden maken. Misschien wilden ze uitgescholden worden door die gek. Iedereen wordt tegenwoordig uitgescholden door die gek.

Ik ken Feyenoord-supporters die een Ajax-filmpje willen maken en trouwens ook Ajax-supporters die een Ajax-filmpje willen maken. Het eerste filmpje wordt dan uitgezonden door SBS en het tweede door de TROS.
Omdat de Vanden Ende studio's geen idee meer hadden waar ze nu nog een musical over konden maken, komt binnenkort Anne Frank, de musical (echt waar!), gevolgd door Irak en Rwanda, de musicals en volgens Collignon ook nog Bergen Belsen, de musical. Peter R. is bezig met een eigen musical-productie met een verborgen publiek.

Kunnen ze niet een musical maken over een Koran-filmpje en dat je dan mag sms-en welke bn-er er tijdens het ijsdansen gedeepthroat moet worden? Of is dat niet reality genoeg?

Ik weet inmiddels niet meer of ik al die tijd al gek was, of dat dat van het tv-kijken en kranten lezen gekomen is. En die gek heeft natuurlijk ook te veel gelezen en gezien.
En mijn vrouw, die vindt het gek dat ik eigenlijk alleen nog maar naar sport wil kijken. Had ik al verteld dat mijn vrouw gek is?

Geen opmerkingen: