donderdag

Toffee in Europa?

Geert Verdonck is partijvoorzitter, lijsttrekker en woordvoerder van Toffee (Trots op Finland, Frankrijk en Ethiopiƫ). Het Woord Van Henk is benieuwd hoe hij aankijkt tegen de uitslagen van de verkiezingen.

Hoe kijkt u aan tegen de uitslagen van de verkiezingen?
We hebben een hoop domme kiezers in Nederland. Jan Jaap van der Wal zou zeggen: "Die doen niet meer mee, als je niet een normale stem uit kunt brengen, dan moet je van het sociale leven uitgesloten worden. Ze doen gewoon niet meer mee." Daar is wel iets voor te zeggen. Ik vind dat we domheid af moeten schaffen.

Doelt u hier op mensen die PVV hebben gestemd?
Oh, daar had ik nog niet eens aan gedacht, maar dat is ook een goed idee! Die mogen ook niet meer meedoen, maar ik bedoelde eigenlijk mensen die op de partij van de grootste reutelaar en lafbek en MP van Nederland hebben gestemd: de Christen Demagogische Afgang. Ongelofelijk dat een partij zonder ruggegraat nog zoveel kiezers trekt!

U heeft zelf de kiesdrempel niet gehaald.
We hebben een uitstekende campagne achter de rug waarin we goed hebben uitgelegd wat we niet en wat we wel van Europa verwachten. Helaas hebben we niet de media-aandacht gekregen die we verdienen.

Vindt u het niet een beetje sneu, om niet te zeggen zielig, dat uw voorlopige percentage blijft hangen op 0,0001%?
Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om mijn moeder, mijn vrouw en mijn vriend te bedanken voor hun loyaliteit. Daarnaast wil ik van harte alle lijsttrekkers en -duwers van concurerende partijen - die het nodig vonden om de PVV te feliciteren met hun winst - uitmaken voor smerige huichelaars en hypocrieten. Wat een zielige vertoning!

U bent erg hard voor uw collegae en voor kiezend Nederland. Bent u niet bang dat u daar op afgerekend zult worden?
Ik ben niet op zoek naar vrienden, ik ben op zoek naar de juiste weg.

Dank u voor dit gesprek.
Nee, dank jou.

Geen opmerkingen: