dinsdag

Oppas

Afgelopen week hebben wij ons weer eens van onze meest onzelfzuchtige kant laten zien. Wij, dat zijn mijn drie dochters, twee vriendinnen, ik en in het weekend ook mijn vrouw. Geheel belangeloos hebben wij op het huisje, het tuintje, de geitjes, de kippetjes en de konijnen (joekels zijn het) van vrienden gepast.

Natuurlijk, we hebben inmiddels wat ervaring met het oppassen op dit pand en het ligt best mooi en rustig en zo, maar het blijft toch afzien. Ik heb het persoonlijk niet zo op die schone lucht daar, een biertje op het terras blijft toch behelpen (je moet het nog zelf gaan halen ook!) en een gezellig verkeersongeval in de straat is ook al uitgesloten, want er komt geen verkeer.

Wonderlijk genoeg vinden mijn meiden het er wél redelijk uit te houden.
Nou ja, dan offer ik mij toch een weekje op voor mijn meiden en vrienden.
Als jullie maar niet denken dat wij voor elke vage bekende met een villa aan de Riviéra een week* oppas willen spelen.
We zijn dan misschien onzelfzuchtig, maar niet gek!
Oh ja, het zwembad was niet verwarmd!
*drie lijkt ons gepaster

Geen opmerkingen: