zaterdag

HeetHoofd

Mijn hersenen hebben het de laatste weken zwaar. Net als de rest van mijn lichaam zitten zij al een paar weken tegen het kookpunt aan; en daar houden zij niet zo van.
Door de warmte functioneert mijn brein bepaald niet optimaal. Het bevindt zich eigenlijk in een soort 'stand-by'-stand, om oververhitting te voorkomen alleen bruikbaar in noodsituaties.
Het bijwerken van een weblog valt niet onder de categorie 'noodsituaties'. Logisch ook als je bedenkt dat een werkende pc nog eens voor extra warmte zorgt.

Vandaag was een topdag voor mij en mijn grijze massa: het regende en de temperatuur zakte (tijdelijk) naar een historisch minimum van 22 graden! Wat een sensatie, voor iemand die bij temperaturen boven de 25 graden al begint te sudderen.

Evenzogoed onvoorstelbaar dat deze zelfde jongen volgende week maandag vertrekt naar Rome, om vervolgens door te trekken naar Calabriƫ, het heetste stukje Italiƫ! Zo mogelijk nog vreemder is dat ik dit bedacht heb terwijl mijn hersenen nog optimaal functioneerden. Ergens in November geloof ik.

Calabria
Nou ja, het moet maar.

Geen opmerkingen: