zaterdag

De Zin Van Het Leven

Daar (titel) ben ik dag en nacht mee bezig en ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ik kom er maar niet uit. Sterker nog, het lijkt wel of het elke dag moeilijker wordt om er een enigszins bevredigend antwoord op te geven/bedenken.

Ik doe even een paar pogingen:

  • Zonsondergang aan het Gardameer
  • (Mijn) spelende en lachende kinderen
  • Utrecht wint van PSV
  • Bier
  • Het leven van Geert Wilders wordt gered door een moslim

"Ik vind het prematuur om in dit stadium van de onderhandelingen iets te zeggen over de haalbaarheid en/of wenselijkheid van een dergelijk vergaand akkoord, mede gezien de precaire situatie waarin wij ons thans bevinden", is een goedlopende zin, maar is zonder verband onzin en zodoende zeker nĂ­et de zin van het leven.

Momentje, na het volgende biertje weet ik het.
Iemand anders die er al uit is?

Geen opmerkingen: