dinsdag

Matthijs Draait Door

Het is toch jammer van zo'n leuk programma. Dat het steeds twijfelachtiger wordt.
Dat er steeds meer foute gasten komen. En wat dacht je van de foute onderwerpen?

Vorige week zaten we wéér - want die gast is er niet weg te rammen - tegen die enge kop van Gerard Joling aan te kijken. Als het daar nou bij bleef kon ik er nog mee leven, maar dan mag hij ook nog eens uitleggen waarom dat programmaatje op SBS van hem over meisjes-en-jongetjes-die-ook-programmaatjes-maken-of-iets-anders-op-televisie-doen-en-die -op-schaatsen-staan belangrijker is dan hetzelfde programmaatje op RTL. Als ik het allemaal goed begrepen heb tenminste, want het boeit me niet echt.

Vanavond kwam de troetelgehandicapte (lucille Werner) van onze demissionaire premier (J.P. B.) voor de 43-ste keer langs. Mag dat lingolachebekkie doodleuk 'haar' carnavalsliedje komen aanprijzen. Nou, dan vergaat het lachen mij toch echt. Als ik dat wil zien zet ik toch RTL-boulevard op?

Kortom: ik vind het zo langzamerhand een beetje te veel ouwejongenskrentenbrood worden bij DWDD. Zelfs - een door mij ooit als integer beschouwd figuur als - Giel Beelen zit tegenwoordig als een nieuwe Mart Smeets tegen al zijn gasten aan te rijen.
Mijn maag draait door.

Geen opmerkingen: