woensdag

Een genuanceerd stukje over *PIEP*

Wordt dat pleureswijf eindelijk (zelfs) uit de VVD getrapt, zijn we nog niet van haar af. Door alle aandacht voor haar ontslag en de nieuwe 'politieke beweging' van het mens (eufemistisch), kijken we nog elke dag tegen die arrogante harses aan. Ik wordt kotsmisslijk van die zelfingenomen smoel iedere keer. Haar naam krijg ik mijn strot niet meer uit, maar ik zou haar graag hoogstpersoonlijk het land uit trappen. Iran lijkt me wel wat.

Game Over betekent opzouten, loeder!

Als ik tijdens het journaal het onderwerpje over *PIEP* wegens onpasselijkheid mijnerzijds wegzapp, wil mijn vrouw dat ik hem terugzet, wegens interessant. Dat Untermensch met haar benepen mondje en haar benepen meninkjes interessant? Nou moet je ophouden!
Zelfs de minder-weldenkende Nederlander krijgt toch braakneigingen bij het horen van de naam van haar nieuwe 'beweging'? Wat een platte, nietszeggende, rechts-extremistische, fascistoïde VOC-titel zeg! Ik zou bijna kwaad geworden zijn.

Misschien dat we haar in een zak met stenen in één vloeiende 'beweging' rechtdoor zee kunnen dumpen.
Graag. Mijn stem hebben jullie vast.

Geen opmerkingen: