maandag

Hout Zit Fout

Omdat ik tegenwoordig beroepsmatig úren in de auto doorbreng, luister ik erg veel radio en draai ik erg veel radioreclame weg.
Wat een treurnis, die radiospotjes.
Omdat ze dat bij BNN ook vonden, loofden ze daar Het Houten Reclameblok uit voor de irritantste productaanbeveling op de radio.


BNN top-3:

1. Centraal Beheer. In de reclames is een radio-dj te horen die een product aanprijst.
2. De LOI ('Merel en Wouter')
3. Carglass (Sterretje in voorruit)

Toegegeven, ik ga niet uit mijn dak ( in mijn VW Caddy cabrio) van vreugde als ik ze hoor, maar irritant, ach.
Martin Ros, die is pas irritant! Nu zijn al de spotjes van Interpolis afgrijselijk (ook op tv), maar die van het 'laatje' en het 'loodje' staat zonder concurrentie op numero uno bij mij. Ik weet niet eens met zekerheid waar hij over gaat, zo snel ram ik m'n radio uit!

Kortom, mijn top-3:

1. Interpolis
2. Postbankspotjes met die blauwe frigide trut en Jan Mulder (toelichting lijkt me volstrekt overbodig)
2. ING-gesprek met uitzicht (quasi-kritische en bedacht-serieuze, geacteerde rampengesprekken 'uit de hoogte'). En dan de debiele toevoeging dat je het hele gesprek kunt horen op weet-ik-veel-en-het-interessert-me-geen-hol-waar. Welke halve zool gaat dat doen?

Opvallend: alle drie uit het bank/verzekeringswezen.
Iemand nóg irritantere gehoord?

Geen opmerkingen: