woensdag

I Have A Dream

Ik weet niet hoe het jullie is vergaan, maar ik had daar toch een dagje voor nodig hoor, om al het nieuws over de troonsopvolging van maandag te verwerken. Tjonge.
Dat gedoe met die koninklijke sloep. Als dat maar goed komt allemaal, zeg. Als ik een beetje fatsoenlijke boot had, zou ik hem onmiddellijk ter beschikking stellen.

Nee maar serieus, met die Hans Wijers als voorzitter van het organisatiecomité; Dat komt allemaal wel goed hoor. Tjonge zeg, dat wordt me een feest! Hansesepans laat een koninklijk inhuldigingslied schrijven en hij durfde het bijna niet te zeggen, maar echt waar, André Rieu was al met de muziek bezig! Tjonge. Het hele volk gaat zingen, muziek maken én dansen. Tegelijk ja. Op Rieu-muziek. Mijn huwelijk als hoogtepunt in mijn leven loopt ernstig gevaar.

Fantastisch motto ook, tjonge: "Mijn droom voor ons land, inspiratie voor onze koning." En of we daar allemaal iets leuks over willen breien, dichten of creatief met kurken (we zijn daar vrij in), want dan doen we de leukste in een boek voor alle Nederlanders. Dat wordt een collectorsitem. Tjonge. En we mogen ook nog een dagje koningsspellen doen van Hans de Opperfeestneus. Krijgen we allemaal vrij voor. Tjonge. Fijn met z'n allen koninklijk sporten. Op Rieu-muziek. Gezellig.

Mag ik als - min of meer - weldenkend mens "mijn droom voor ons land, inspiratie voor onze koning" met jullie delen? Komtie:
  • Dat we ophouden met dit soort getut
  • Dat FC Utrecht landskampioen wordt
  • Dat Beatrix wordt opgevolgd door een president
En toen werd ik wakker.Geen opmerkingen: