dinsdag

Yo, Respect Man!

Waar is dat nou weer voor nodig, mensen? Om de gehele Turkse wereldbevolking tegen ons in het harnas te jagen. Let wel, ik heb het niet voor niets over 'Turkse wereldbevolking', hè? Want of een Turk nou geboren wordt in Turkije, Nederland of in Somalië, hij moet overal de gelegenheid krijgen om zich laatdunkend over andere mensen uit te laten.

Dat is de Turkse cultuur en daar moeten wij gewoon rekening mee houden. Joden zijn niet te vertrouwen, homo's en lesbo's zijn vies, net als alle niet-moslims. Dat is hun cultuur en daar zijn ze fier op.
Snap dat dan, stelletje geitenwollen sokken breiende linkse homo's van Nederland dat zich opgeeft om pleegouder te worden!
Krijg je als Joods lesbisch pleegouderstel een Turks moslimkind aangeboden, dan bedank je hartelijk, om de falende biologische ouders niet te choqueren. Dat is een kwestie van respect tegenover raardenkenden.

De oplossing is dus echt heel simpel. Kinderen van falende Turkse moslimouders worden alleen afgestaan aan antisemitische, homofobe Turkse moslimstellen.
Onze Voorbeeldnatie

Dat is gewoon een kwestie van respect.


Geen opmerkingen: