donderdag

Jouw Eigen Therapeut (2)

THE MONTH AFTER

Een maand geleden nam ik afscheid van mijn vrienden bij het Spine and Joint Centre (zie 23 oktober, teruglezen is handig, voor een beter begrip) en sindsdien wordt mijn fysieke en mentale gesteldheid er niet beter op.
Mezelf waarschuwen heeft helaas niet geholpen: die Bongers is een lastige klant en dan moet je als je eigen therapeut van goede huize komen. Blijkt die eigen therapeut ook een Bongers te zijn. Het Droste-effect in een nieuwe dimensie.

Véééééls te weinig rugrotatie, wel een goeie polsactie
Ja, tennissen doe ik nog wel elke week en dat helpt. Dan mag ik toch ook (op tijd):
  • Mijn oefeningen doen?
  • Rust nemen?
  • Mijn depressies bestrijden?
  • Andere uitdagingen zoeken?
Dat ga ik morgen aan mijn therapeut vragen. Echt wel. En anders volgende maand.


Geen opmerkingen: