woensdag

Henk Speelt Vals

In de winter tennis ik met mijn dubbelmaatjes alleen op de kunstgrasbanen van Rhelico. Het is jammer dat er columnisten zijn, die negatieve stukjes menen te moeten schrijven over deze topvereniging.
Ook jammer is de blessuretsunami (sic) onder ons, waardoor we steeds vaker invallers wijsmaken dat het leuk is om met ons een potje te dubbelen. Ik charter daarom geregeld iemand van ZTC, waar ik in de zomer tennis. Meestal gaat dat het dan om iemand die ongeveer hetzelfde niveau (zo goed? Ja, zo goed) heeft als wij.
   
Uw columnist  
Morgen speel ik niet met mijn geblesseerde broertje Eddie, maar met de meervoudig clubkampioen van de Zuilense Tennisclub, Erik. Lijkt me echt geweldig, de koppies van Maurice en Paul, als ze weer eens genadeloos gepasseerd worden door mij, eh Erik.
Vinden jullie mij gemeen? Nee toch? Een motortje in een racket, dat is pas gemeen!

Geen opmerkingen: