woensdag

Mixed-grill

Gisteren was een ex-collega, tevens één van de drie vaste klanten tijdens het chocoverleg* jarig. Ron is (naast mij) de enige van de eetclub, die feesboekt en waarvan ik dus de verjaardag weet. Onmiddellijk gaat dan mijn nostalgische inslag met mij op de loop. Volgend jaar is het exact twintig jaar geleden dat onze eetclub werd opgericht en op de kop af over drie weken en twee dagen gaan wij voor de drieëntigtigste keer een mixed-grill naar binnen werken.

En dat terwijl ik al dertien jaar niet meer bij de werkgevert in kwestie werk en het merendeel van de eters (op de kop af acht man) al langer weg is. Is dat bijzonder of is dat apart? En wat vind je van Wendell, die omdat hij in Paramaribo woont, niet echt vaak meegaat. Hij verheugt zich op september 2017, want dan komt hij met een beetje meeval naar Nederland en kan hij met ons gaan troggen. Daar geniet ik van.
   
Een mixed-grill na tien minutenNog drieëntwintig nachtjes slapen.

*Reflectiemoment, waarop -onder het genot van een bakkie choco en het mom van een overleg - allerlei (b)anale zaken werden besproken.

Geen opmerkingen: