vrijdag

Utreg in Oranje!

Mag ik mijzelf voor deze ene keer even leedvermaken? En feest vieren? Dacht het wel. Ik hou me meestal behoorlijk in hoor, maar op een gegeven moment komt mijn Utregse hartsjie toch weer bovendrijven, waor? En ik heb gelegenheden genoeg gehad afgelopen jaar om Ajaxieden en andere minderbedeelden te stangen. Leven en laten leven, zo'n type ben ik nou eenmaal.

Maar wat heb ik donderdagavond zitten genieten, zeg. Sorry hoor, maar ze waren ook wel erg goed! Die Tanghe moet natuurlijk onmiddellijk genaturaliseerd worden. Stefaan in oranje!
En nog mooi voetbal ook, hè? Ze tikten die Zweedse kampioenen helemaal gek. Dezelfde Zweedse kampioenen die Juventus in Turijn op 2-2 hielden in de voorronde van de Championsleage. Hetzelfde Juventus, dat woensdag probleemloos overeind bleef in Amsterdam. En met 1-0 won. Bij Ajax, ja.


fig1: Stefaan (s)Tanghe heb gescoort

Need I say more? Nou, vooruit dan: Utreg in Oranje!

Geen opmerkingen: