maandag

De ConsumentenHenk

Ik hoor nog steeds van mensen dat ze Straatnieuws niet lezen. Dat kan natuurlijk helemaal niet. Dat ze die verkopers wel geld geven, maar het krantje niet meenemen. Elke maand een literaire circulaire van 1,60 laten liggen, dat is barbaars!
En dan te bedenken dat moi er deze maand zelfs twee keer in staat. Inderdaad, met mijn vaste column en als tester in "de grote bier-uit-blik test", met een verrassende winnaar. Om deze editie nóg onweerstaanbaarder te maken staan er ook nog eens twee prachtige foto's van mij bij. Twee keer Henk voor één geld; dat laat je toch niet liggen? Dat dacht ik. Nog verkrijgbaar tot eind volgende week bij de bekende dealers.

Daarnaast ben ik langzaam uit mijn winterdepressie aan het kruipen en ga mezelf met hernieuwde energie op mijn blog storten. Dat wordt weer afzien voor jullie als trouwe lezers.
Fijn dat jullie dit allemaal voor mij over hebben!

Geen opmerkingen: