vrijdag

Anale sex achter kunststof kozijnen

Vanaf a.s. dinsdag is ons huis een week lang een nóg grotere rotzooi dan het normaal al is.
We krijgen nieuwe kozijnen, een nieuwe voordeur en een nieuwe badkamerdeur. Krijgen ja, de bank betaald. Dat is maar goed ook, want onze financiële situatie staat dergelijke uitspattingen niet toe.

Dolkomisch ook hoe zoiets in zijn werk gaat, de besluitvorming van iets ingrijpends als een renovatie.
"We moeten binnenkort iets aan de nieuwe slaapkamer van Anna & Kitty gaan doen, Henk. Zullen we laminaat laten leggen?" Ja, dat vindt Henk een strak plan en dan moeten we nog een stapelbed kopen en had ik al gezien dat de kozijnen helemaal verrot zijn? Deze tekst uit de mond van een vrouw betekent in gewoon Nederlands dat de verf begint af te bladderen, maar evenzogoed moest er iets aan gebeuren. Vervolgens ga je de rest van het raam- en deurwerk inventariseren en voor je het weet sta je op het punt om een cottage in Ierland te kopen.

Omdat emigreren ons nog net iets te ver ging besloten we ons huis te laten vernieuwen. Dinsdag dus en dat wordt voor mij een vuurdoop. De meest ingrijpende huisoperatie die ik tot nog toe heb meegemaakt is het opmetselen van een nieuwe schoorsteen. Twee uurtjes werk voor snelle handen.

Kortom, ik ben benieuwd. Heb al vaak bij Kassa treurende mensen naast mismaakte woningen gezien, nadat de kozijnenboer was langs geweest.......
Gelukkig bezwoer de telefoonstem van ons kozijnenbedrijfje dat ze ons huis om gingen toveren in een paleisje. Daar zijn wij - Z.K.H. Henk en H.M. Maria - erg blij mee!

N.B. De titel is vooral bedoeld om veel hits te krijgen.

Geen opmerkingen: