maandag

Bergen aan Zee (1)

Tante Rie ging vroeger elke zomer naar Bergen aan Zee. Ik vond dat altijd spannend klinken. Achteraf waren de beelden die ik bij haar vakantiebestemming voor me zag fantastischer dan het plaatsje in Noord Holland toekwam.

In Calabrië sterft het van de Bergen aan Zee.
Op één van de (voor Calabrië) zeldzaam bewolkte dagen nam ik deze foto.Inderdaad, het is er ontzettend mooi.
Mooi weer en een mooie omgeving; heeft een mens nog meer nodig voor een lekkere vakantie? Zeker weten, want er zijn natuurlijk altijd dingen die wat minder zijn. Maar dat horen jullie nog van me. In een vervolgserie over Italianen, Calabrezen, Campings aan Zee, caravans met te veel bedden en een gebrek aan plattegronden. Want Asterix had wel een beetje gelijk: het zijn rare jongens die Romeinen. Italianen trouwens ook.

Geen opmerkingen: