maandag

Mediatraining

Sorry hoor, misschien kan ik dit niet beoordelen, maar ik vind dat Guus Hiddink (PSV) maar eens met bepaalde spelers van zijn selectie moet gaan praten over gesprekken met media.
Ik ben bepaald geen voorstander van mediatraining voor (bijvoorbeeld) voetballers; het is een ramp voor hun openhartigheid en spontaniteit.
In het geval van Young-Pyo Lee (ook PSV) wil ik echter graag een uitzondering maken.

Young-Pyo Lee in Voetbal International:
"Ik begrijp dat mensen oorlog voeren om hun geloof; voor veel mensen is het geloof belangrijker dan het leven en dat kan leiden tot felle confrontaties. Ik weet niet of ik het moet goedkeuren, ik kan niet beoordelen of dat de bedoeling is van God."

Dat kan hij niet beoordelen. Als iemand Lee's moeder om zeep helpt vanwege een geloofskwestie, zegt hij: "Het was een pittige confrontatie, maar ik vermoed dat de dodelijke messteken vanwege het teambelang gevallen zijn en ik kan niet beoordelen wat God daarvan vind."

Sorry hoor, misschien kan ik dit niet beoordelen, maar ik vind Young-Pyo Lee een beetje dom.


Geen opmerkingen: