maandag

Evert

Ik had het al een keer eerder gehoord, maar gedacht dat ik een black-out had, of gewoon verkeerd verstaan. Gisteravond hoorde ik het weer. Ze zeiden het echt: "Deze kommeursjul wordt mede mogelijk gemaakt door...." Een reclame die mogelijk wordt gemaakt door een sponsor! Bij Talpa weten ze het nu echt niet meer.
Omdat ze eigenlijk ook wel door hebben dat ze niets bijzonders uitzenden, hebben ze nu een programma met de veelzeggende titel De Nix Factor. Daarin moeten kandidaten die niet kunnen zingen en er niet uitzien (dat heet dan dat ze geen uitstraling hebben) zich zo belachelijk mogelijk maken om als allerslechtste de studio in te mogen voor een cd-opmane. Dit alles onder het mom van een weddenschap tussen de producer (ik maak van hem/haar toch een hit) en de vakjury (hier kan die producer niets mee). Dat je zoiets bizars afspreekt is tot daar aan toe, maar dat je dat ook nog uit gaat zenden!
Natuurlijk, ik hoef niet naar Talpa te kijken, maar ik wil wél graag de wedstrijden zien op zondagavond. En ja, die worden uitgezonden tussen de kommeursjuls en de voorproefjes van De Nix Factor en gepresenteerd door Wilfred "brengt ons bij de stand" Genee. Mogen wij volgend jaar alstublieft Studio Sport met voetbal en desnoods Evert ten Apel weer terug?
Dank U!

Geen opmerkingen: