woensdag

Medewerkers Gezocht

Ik heb de laatste tijd een aardige bijverdienste. Het is bevredigend werk en het verdient goed.
Eigenlijk zie ik mezelf als een moderne Robin Hood.
Ik steel namelijk óók alleen van de rijken. Dat is voor mij een principiële kwestie.
Daarnaast zie ik ook praktische bezwaren tegen het bestelen van mensen die niets hebben.

Omdat ik mijn huishoudelijke taken niet wil verzaken steel ik voorlopig op parttimebasis. Dit betekent wel dat van het verdelen van de buit onder de armen helaas geen sprake kan zijn. Dat is te arbeidsintensief.

Ik heb overigens besloten de Robin Hoodoutfit met de pijl en boog gewoon op zolder te laten liggen. Mijn klanten werden er een beetje lacherig van en dat komt de productie niet ten goede. Morgen ga ik gewoon met mijn dubbelloops op pad.

Ik zoek nog een paar medewerkers. Misschien een lange Jan of een broeder Tuck, maar in ieder geval een lady Marian. Iemand interesse?

Geen opmerkingen: