dinsdag

De Prijswinnaar v/d rebus (8 okt.) aan het woord

Blij verrast was ik toen ik hoorde dat ik met goedkeuring, de site van vriend Henk met de grond gelijk mocht maken. Wat zou ik me uit gaan leven om geen spaan heel te laten van Henks stekje op het wereldwijde web! Eenmaal een leeg Word-scherm voor me, bleek dat makkelijker gezegd dan gedaan.

De rol van criticus is duidelijk niet aan mij besteed. Ik ben geen Kraaij sr., geen Spelbos, geen Gullit en al helemaal geen Cruijff. Het is mij niet toevertrouwd om enkele minuten achter elkaar het woord te hebben, en daarbij niets te zeggen. En dat laatste is een bittere conclusie. Mijn aspiraties om ooit als manager of verkoper aan de slag te gaan, lijken dus ook verkeken.

Maar we dwalen af. Zoals gezegd mocht ik volkomen legaal de site van Henk afzeiken. Maar waar begin je met zoiets? Waar ga je je kritiek op spuien? De vormgeving, de niet werkende links, de onbeduidende links, de linkse prietpraat, de spam die we om de anderhalf uur in drie mailboxen tegelijk ontvangen, de flauwe teksten waar zelfs André van Duin zich voor zou schamen? Nou heb ik geen maximum aantal woorden tot mijn beschikking heb gekregen van SiteMaster H, maar ondergetekende heeft zijn tijd wel beter te besteden.

Hierbij dus mijn commentaar, gebaseerd op een songtekst:

Hoe vertel je iemand dat de aarde gewoon rond is,
Dat vogels vliegen,
Dat de zon trouw iedere dag opkomt?
Het is de waarheid!

Michel Bleeker


Naschrift redactie
Ik voel me bevoorrecht met zulke fijne vrienden.
Een paar kanttekeningen mijnerzijds:
- De zelfkritiek is ontwapenend en schaamteloos nietszeggend
- Wat is er mis met de vormgeving? Lekker strak toch? Het gaat om de inhoud..........
- Alle links (1 stuks) werken
- Ook het archief (link?) is actief (sinds een maand of 2)
- Ik zal binnenkort ook eens wat rechtse prietpraat publiceren. Het vervelende is dat we daar in Nederland al jaren mee doodgegooid worden
- Alle teksten op deze pagina zijn geschreven door André van Duijn
- Dat van dat max aantal woorden begrijp ik niet

Hoe diep moet je zinken,
Om met een tekst van Marco Borsato
Volslagen niets te zeggen
Het is de Waarheid!

Geen opmerkingen: